Badkamer

Home > Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Is uw badkamer toe aan vernieuwing? Of wilt u in uw slaapkamer een bad? Slaapkamer + bad
Vakmannen van Uw Rechterhand helpen u graag bij de renovatie van uw gehele badkamer, maar helpen u ook graag bij het plaatsen van een badkamermeubel, toilet, of bij het plaatsen van een nieuwe wastafel. Voor de renovatie van uw gehele badkamer zal onze allround vakman samen met u de mogelijkheden bekijken en de kosten bespreken.
Aan de hand van uw wensen zal hij een professionele offerte maken voor de werkuren en onzichtbare materialen als leidingen, koppelingen, lijm, voegsel….
De zichtbare materialen zoals een badkamermeubel, wastafel, toiletpot of vloer- en wandtegels kiest u zelf daar dit een smaakelement is.
Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op die pagina's vindt u onze standaard prijzen per product of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen.

Bad plaatsen

Badwand plaatsen

badwand

Badkamermeubel plaatsen

Badmeubel plaatsen

Betegelen badkamer

Vloer- wandtegels plaatsen

Badkamer renoveren

Wastafel plaatsen

Wastafel plaatsen

Logo-UR-VL-FR-transp

Informatie aanvragen:

Voor meer informatie kunt u ons bellen: 078 155 171 of vul het contactformulier in. Wij zorgen dat u binnen 3 werkdagen door onze vakman in uw regio wordt gebeld. Hij zal met u de klus bespreken en indien gewenst zal hij met u een afspraak maken.