Douche plaatsen

Home > Douche

Uw douche laten renoveren.

Is uw douche toe aan vernieuwing?
Vakmannen van Uw Rechterhand helpen u graag bij de renovatie van uw gehele douche, maar helpen u ook graag bij het plaatsen van een badkamermeubel, toilet, of bij het plaatsen van een nieuwe wastafel. Voor de renovatie van uw gehele douche zal onze allround vakman samen met u de mogelijkheden bekijken en de kosten bespreken.
Aan de hand van uw wensen zal hij een professionele offerte maken voor de werkuren en onzichtbare materialen als leidingen, koppelingen, lijm, voegsel….
De zichtbare materialen zoals een badkamermeubel, wastafel of vloer- en wandtegels kiest u zelf daar dit een smaakelement is.
Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op die pagina's vindt u onze standaard prijzen per product of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden.

 

Douchebak

Douchebak plaatsen

Douche betegelen

Douche betegelen

Douchecabine

douchecabine-1

Douchestang

Douchewand

Douchewand

Inloopdouche

Douche

Logo-UR-VL-FR

Informatie aanvragen:

Voor meer informatie kunt u ons bellen: 078 155 171 of vul het contactformulier in. Wij zorgen dat u binnen 3 werkdagen door onze vakman in uw regio wordt gebeld. Hij zal met u de klus bespreken en indien gewenst zal hij met u een afspraak maken.