Muur

Home > Muur

Muur

U kunt een muur laten zetten van betonblokken, glasblokken of bijvoorbeeld een houten frame afgewerkt met gyproc of mdf platen. Deze laatste optie is lichter dan bijvoorbeeld betonblokken. Waar u ook voor kiest, onze mannen maken het.
Zij kunnen u perfect adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. In welke ruimte wenst u de muur? Heeft u een houten of een betonnen vloer?
Wenst u nadien de muur te voorzien van behang of wilt u de muur in de door u gewenste kleur sausen of laten sausen? Wellicht moeten er wandtegels geplaatst worden? Of een deur? Alles is mogelijk.
Wilt u uw keuken bij uw kamer trekken en moet er een opening in de muur gemaakt worden? Is het een draagmuur dan moet er een latei geplaatst worden. Vraag onze allround vakman naar de mogelijkheden.
Om uw elektriciteitsdraden of bijvoorbeeld leidingen weg te werken kunt u een omkasting laten maken.

Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op de pagina's van gyproc, behangen en wandtegels vindt u onze standaard prijzen of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden. Voor het plaatsen van een latei of omkasting maken wij graag een vrijblijvende offerte.

 

Behangen

Behangen

Gyproc

Gyproc plaatsen

Latei plaatsen

latei-smal-5

Muur bouwen

Omkasting maken

Omkasting maken

Wandtegels plaatsen

Tegelwerk

Logo-UR-VL-FR

Informatie aanvragen:

Voor meer informatie kunt u ons bellen: 078 155 171 of vul het contactformulier in. Wij zorgen dat u binnen 3 werkdagen door onze vakman in uw regio wordt gebeld. Hij zal met u de klus bespreken en indien gewenst zal hij met u een afspraak maken.